🌱Începem săptămâna cu vești bune și anunțăm 𝗰𝗮𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗹𝗲𝗰𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁𝗲 𝗮 𝗱𝗲ș𝗲𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝘃𝗼𝗹𝘂𝗺𝗶𝗻𝗼𝗮𝘀𝗲 ș𝗶 𝗽𝗲𝗿𝗶𝗰𝘂𝗹𝗼𝗮𝘀𝗲, ce vor avea loc în Municipiul Bacău, în week-end-ul 𝟯𝟬 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹𝗶𝗲 -𝟭 𝗺𝗮𝗶. 🧹Acesta este momentul potrivit pentru a vă debarasa responsabil și gratuit de deșeurile care se încadrează în aceste două categorii.

☢️Vă reamintim că 𝘥𝘦ș𝘦𝘶𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘪𝘤𝘶𝘭𝘰𝘢𝘴𝘦 𝘯𝘶 𝘴𝘦 𝘱𝘰𝘵 𝘤𝘰𝘭𝘦𝘤𝘵𝘢 î𝘮𝘱𝘳𝘦𝘶𝘯ă 𝘤𝘶 𝘥𝘦ș𝘦𝘶𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘰𝘣𝘪ș𝘯𝘶𝘪𝘵𝘦 întrucât pot provoca poluare gravă, acestea fiind extrem de toxice pentru mediul înconjurător, oameni și animale.

🛋De asemenea, 𝘥𝘦ș𝘦𝘶𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘷𝘰𝘭𝘶𝘮𝘪𝘯𝘰𝘢𝘴𝘦 𝘯𝘶 𝘱𝘰𝘵 𝘧𝘪 𝘳𝘦𝘤𝘪𝘤𝘭𝘢𝘵𝘦 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘨𝘳𝘢𝘭 motiv pentru care reciclarea lor nu reprezintă soluția optimă. Un mod de viață în echilibru cu mediul înconjurător are în vedere cei trei „𝗥”: 𝗥𝗲𝗱𝘂𝗰𝗲𝗿𝗲, 𝗥𝗲𝘂𝘁𝗶𝗹𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲 ș𝗶, î𝗻 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗹, 𝗥𝗲𝗰𝗶𝗰𝗹𝗮𝗿𝗲.

♻️De aceea vă sfătuim să achiziționați doar acele obiecte de care chiar aveți nevoie și să cumpărați produse realizate local sau național, din materiale sustenabile, pentru reducerea amprentei de carbon și o atitudinea prietenoasă cu planeta noastră.

♻️Î𝗺𝗽𝗿𝗲𝘂𝗻ă 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘂𝗻 𝗕𝗮𝗰ă𝘂 𝘀𝘂𝘀𝘁𝗲𝗻𝗮𝗯𝗶𝗹 ș𝗶 𝘃𝗲𝗿𝗱𝗲!#SomaBacau#Salubrizare#Împreună#Reducem#Reutilizam#Reciclam#Bacau#Sustenabil#Campanievoluminoase#CampaniePericuloase