🎥Continuăm campania de informare a cetățenilor cu un nou filmuleț care să răspundă la o parte din întrebările pe care cei mai mulți ni le-au adresat deja.

🤔𝗖âț𝗶 𝗱𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗻𝗼𝗶 𝗻𝘂 𝗻𝗲-𝗮𝗺 î𝗻𝘁𝗿𝗲𝗯𝗮𝘁 𝗺ă𝗰𝗮𝗿 𝗼 𝗱𝗮𝘁ă 𝗱𝗮𝗰ă 𝗮𝗿𝗲 𝗿𝗼𝘀𝘁 𝘀ă 𝗰𝗼𝗹𝗲𝗰𝘁ă𝗺 𝘀𝗲𝗹𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃; 𝗱𝗮𝗰ă 𝗱𝗲ș𝗲𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗿𝗲𝗰𝗶𝗰𝗹𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗻𝗼𝗶 𝗰𝗵𝗶𝗮𝗿 𝗮𝗷𝘂𝗻𝗴 î𝗻𝘁𝗿-𝘂𝗻 𝗹𝗼𝗰 𝘂𝗻𝗱𝗲 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝘀𝗼𝗿𝘁𝗮𝘁𝗲 ș𝗶, 𝗱𝗮𝗰ă 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗱𝗲ș𝗲𝘂𝗿𝗶 𝗮𝗷𝘂𝗻𝗴 𝘀ă 𝗳𝗶𝗲 ș𝗶 𝘃𝗮𝗹𝗼𝗿𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁𝗲?

Prin acest fimuleț încercăm să prezentăm tocmai aceste lucruri: ce se întâmplă cu deșeurile reciclabile colectate din Municipiul Bacău și cele 22 comune limitrofe, care ajung în Stația de Sortare din Municipiul Bacău, administrată de către ECO SUD SA.După vizionarea acestui filmuleț veți vedea că deșeurile reciclabile ajung în final să urmeze drumul către reciclatorii finali, unde vor primi o nouă viață, dar deșeurile reziduale vor rămâne îngropate pentru totdeauna în rampa de gunoi.

🤝Acesta este motivul pentru care împreună trebuie să facem eforturi pentru a putea avea o cantitate cât mai mare de deșeuri reciclabile și să ajungem să „‘îngropăm” cât mai puține deșeuri reziduale.

♻Alegeți să le dați deșeurilor o nouă viața și astfel să ajutați localitatea dvs. să devină una mai verde, mai sustenabilă!

♻Un mediu curat este muncă de echipă!

#SomaBacau #Salubrizare #Împreună #Reducem #Reutilizam #Reciclam #Bacău #Sustenabil