SOMA Bacău organizează un concurs pe pagina de facebook a companiei, prin care se pot câștiga 3 stații de sortare pentru cele 4 fracții, versatile și ușor de integrat în orice locuință.

Cum poți participa la concurs?

Pentru a participa la concurs, doritorii trebuie să dea like paginii SOMA Salubrizare – Zona Bacău și like postării în care este anunțat concursul.

De asemenea, trebuie să atașați în comentariile de pe pagina de Facebook SOMA Bacău o poză cu una din mașinile de gunoi pictate de către artiștii de la ZidArt, surprinsă de voi în trafic sau la un punct de colectare, și să spuneți care dintre cele două mașini este preferata voastră.

Concurs SOMA Bacău: în ce constau premiile?

Așa cum se menționează în afișul de concurs, sunt puse la bătaie 3 stații complete de colectare selectivă, pentru casele dumneavoastră. Aceste stații sunt compuse din:
• trei coșuri cu capac pentru fracțiile de hârtie/carton, plastic/metal și sticlă, pe care le puteți așeza oriunde în casă (chiar și în balcon);
• un coș pentru deșeurile reziduale.

Prin acest concurs, SOMA Bacău dorește să încurajeze oamenii să colecteze selectiv deșeurile menajere și, în acest fel, fiecare dintre cetățeni să contribuie la un mediu înconjurător curat și la o viață mai sănătoasă. Concursul se desfășoară timp de 3 săptămâni, până la data de 14 noiembrie 2021. Câștigătorii vor fi alesi cu ajutorul random.org.