🔥Deși temeperaturile de afară sunt departe de cele normale pentru această perioadă, calendarul ne spune, totuși, că în câteva zile se schimbă anotimpul și începem să ne pregătim de toamnă.

🌱Și cum ne putem pregăti mai bine pentru schimbarea unui anotimp decât printr-o curățenie generală?

♻Așa cum v-ați obisnuit de acum, în data de 📌𝟰 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲, organizăm împreună cu Adis Bacau o campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase prin care cetățenii 𝗠𝘂𝗻𝗶𝗰𝗶𝗽𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗕𝗮𝗰ă𝘂 se pot debarasa în mod responsabil de aceste deșeuri avute în gospodării.

🌱În cadrul campaniei desfășurate de SOMA împreună cu ADIS BACAU, deșeurile voluminoase și cele periculoase vor fi ridicate în două modalități diferite:

🚪pentru zona de locuințe individuale (case/vile): se ridică din poartă în poartă, în data de 𝟰 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟯;

🚪pentru zonele de blocuri: băcăuanii sunt rugați să depună deșeurile mari și cele periculoase la platformele publice de colectare cele mai apropiate de blocul lor, lângă recipientele de precolectare existente, fără a împiedica colectarea zilnică a acestora.

🧸Pentru o bună desfășurare a campaniei avem rugămintea ca deșeurile să fie scoase în fața porții sau duse la platformele publice, începând cu ora 07.00.

‼️𝗧𝗼𝘁𝗼𝗱𝗮𝘁ă, 𝘃𝗮 𝗿𝗲𝗮𝗺𝗶𝗻𝘁𝗶𝗺 𝗰ă 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁ă 𝗰𝗮𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗲 𝘀𝗲 𝗮𝗱𝗿𝗲𝘀𝗲𝗮𝘇ă 𝗘𝗫𝗖𝗟𝗨𝗦𝗜𝗩 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗮𝗻𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗳𝗶𝘇𝗶𝗰𝗲!

#campanie#deseurivoluminoase#deseuripericuloase#soma#bacau#adis

𝘗𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘭𝘰𝘤𝘶𝘪𝘵𝘰𝘳𝘪𝘪 𝘤𝘰𝘮𝘶𝘯𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘭𝘪𝘮𝘪𝘵𝘳𝘰𝘧𝘦 𝘥𝘢𝘵𝘢 𝘶𝘳𝘮ă𝘵𝘰𝘢𝘳𝘦𝘪 𝘤𝘢𝘮𝘱𝘢𝘯𝘪𝘪 𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘭𝘦𝘤𝘵𝘢𝘳𝘦 𝘢 𝘥𝘦ș𝘦𝘶𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘷𝘰𝘭𝘶𝘮𝘪𝘯𝘰𝘢𝘴𝘦 ș𝘪 𝘱𝘦𝘳𝘪𝘤𝘶𝘭𝘰𝘢𝘴𝘦 𝘦𝘴𝘵𝘦 5 𝘥𝘦𝘤𝘦𝘮𝘣𝘳𝘪𝘦 2023.