În data de 4 aprilie 2023, SOMA împreună cu ADIS BACĂU, organizează o campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și a deșeurilor periculoase  pentru populația din Municipiul Bacău. Astfel, băcăuanii se pot debarasa în mod responsabil de mobilierul vechi și alte deșeuri voluminoase, dar și de deșeurile periculoase.

În cadrul campaniei deșeurile vor fi ridicate în două modalități diferite: 

  • pentru zonele de blocuri: băcăuanii sunt rugați să depoziteze deșeurile mari și cele periculoase, de care nu mai au nevoie, la platformele publice de colectare cele mai apropiate de blocul lor, lângă recipientele de precolectare.
  • pentru zona de locuințe individuale (case/vile): se ridică din poartă în poartă, în ziua de 4 aprilie 2023;

Pentru locuitorii celor 22 de comune limitrofe, campania de colectare a deșeurilor voluminoase și a deșeurilor periculoase se va desfășura în data de 5 aprilie 2023.

În cadrul campaniei deșeurile voluminoase și cele periculoase vor fi ridicate din fața locuințelor individuale ale cetățenilor.

Vă reamintim faptul că această campanie este destinată EXCLUSIV persoanelor fizice!

Pentru o bună desfășurare a campaniei de colectare avem rugămintea ca deșeurile voluminoase și cele periculoase să fie scoase la poartă începând cu ora 07.00!

Vă mulțumim!